De ervaringsdeskundige Buddy

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die slachtoffer zijn van narcistische mishandeling (psychisch geweld vanuit huiselijk geweld of welke vorm dan ook). Pest-scheidingen – Mediation – Ouderschapsbemiddeling – Omgang – Rechtszaken

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding. Een buddy is een ervaringsdeskundige die bij moeilijke gesprekken aanwezig kan zijn om jou emotioneel te ondersteunen. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groepschat zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag vrijblijvend informatie aan:

Vraag hier jouw Lady’s Linked buddy aan
– Buddy screeningsbijdrage €9,50

De tijd die je buddy in jouw steekt doen ze vrijwillig, wel vragen voor een goede screening, voor jouw veiligheid en om de kwaliteit te waarborgen een vergoeding van €9,50.


Eenmalige matching kosten van €9,50 betalen.

Of maak gebruik van het gratis online netwerk van ervaringsdeskundigen:

Na de scheiding moet de vrouw juridische zaken regelen met haar ex. Deze situatie is zwaar en brengt psychische schade aan. Lady’s Linked Buddy heeft een netwerk van ervaringsdeskundige, de Buddy’s. De Buddy geeft de vrouw extra zelfvertrouwen en bied een luisterend oor. Daarnaast kan een buddy mee naar moeilijke gesprekken als vertrouwenspersoon of naar situaties zoals omgang/overdracht. Buddy als luisterend oor en vertrouwenspersoon.

Koppeling buddy aan hulpvrager

De Lady’s Linked Buddy coördinator screent de buddy’s op ervaringsdeskundigheid. Als deze screening succesvol is doorlopen, zal de buddy toegevoegd worden aan de Lady’s Linked chat waarbij de hulpvragers hun verhaal kunnen doen en buddy’s kunnen reageren. De buddy’s zijn herkenbaar aan hun titel ‘buddy’ en de hulpvragers aan hun titel ‘Hulpvrager’. Zodra een hulpvrager een buddy gevonden heeft kan deze verder 1 op 1 gaan door @buddynaam te typen en de keuze zo kenbaar te maken.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen. Een buddy kan doorgroeien tot begeleider aan de hand van een verdiepingstraining.

Wie meer informatie wilt over Lady’s Linked buddy, kan het best contact opnemen met het coördinator team.

WhatsApp WhatsApp Lady's Linked