Coach Quirina Kofman

Ik  ben ervaringsdeskundige in narcisme, huiselijk geweld en kindermishandeling. Vanuit deze achtergrond ben ik werkzaam als coach, trainer en voorlichter huiselijk geweld en kindermishandeling.

Als ervaringsdeskundige kan ik veel toevoegen aan jouw proces omdat ik als geen ander weet wat je nodig hebt om de stappen te zetten om weer in contact te komen met jezelf en je weer in je kracht kan zetten.  Graag loop ik met je mee in jouw proces en ondersteun ik je hierbij.

Ik ben er voor je, om naar je te luisteren en samen met  jou een nieuwe weg in te slaan waarin

  • je jezelf en je kracht weer kunt gaan voelen
  • je leert wat je emoties je vertellen
  • je je grenzen weer voelt en leert aangeven
  • je weer kunt gaan leven ipv overleven.

Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen; naar je luisteren, adviseren hoe in gesprek te gaan met een zorgverlener, je volgende stappen uitdenken, tips geven hoe om te gaan met (heftige) emoties, tot zelfs mee gaan naar een lastig gesprek, etc.

Dit kan via skype, maar ook live in mijn gesprekskamer thuis, of bij jou.
Na een vrijblijvend intakegesprek stippel ik samen met jou een weg uit, die kan leiden naar het (her)vinden van je kracht. Een op de persoon afgestemd programma met het nodige aan ‘huiswerk’ wordt dan de leidraad. De vergoeding voor de coaching wordt in overleg vast gesteld.

Ik nodig je graag uit voor een blik op mijn website: www.q-coaching.nl.

E-mail: quirina@q-coaching.nl

Telefoon: 06-29443000

WhatsApp chat WhatsApp Lady's Linked